Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prof. Dr. Ali ERGÜN

Sizleri bilgilendirmek amacıyla düzenlenmiş bu sitemizde umarım istediklerinize ulaşabileceksiniz. 30 yıldan fazla bir süredir etik ve bilimsel değerleri temel alan ve güvene dayanan bir anlayışla mesleğimi gerçekleştirmeyi ilke edindim.
Kadın Hastalıkları ve Doğum branşının tıbbi ve cerrahi her bir bölümünde uzun yıllar süren deneyimlerime ek olarak aynı zamanda perinatoloji üst ihtisas sahibiyim. Sayısız doktor, uzman, hoca ve yardımcı sağlık personelinin teorik ve pratik eğitimine katkıda bulundum. Yerli ve yabancı pek çok bilimsel araştırma yaptım, yapılmasında katkıda bulundum. Ulusal ve uluslararası pek çok kongrede davetli konuşmacı, panelist, oturum başkanlığı ve kurs eğitmeni olarak görev yaptım.
Perinatoloji; Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlarının, uzmanlık sonrası 3 yıllık asistanlık eğitimi sonrası elde ettikleri bir uzmanlık alanıdır. Aynı Dahiliye uzmanlarının uzmanlık sonrası eğitim ile elde ettikleri gastroenteroloji, hematoloji, nefroloji vs. Bilim Dalları gibi
Perinatoloji Uzmanları Derneği (PUDER’in) önceki dönem yönetim kurulu başkanlığını yaptım.
Takip ettiğim hastalarım başlıca iki gruba ayrılırlar;
a. Devamlı benim takibimde olanlar,
b. Meslektaşlarımın ikinci bakış için yönlendirdiği hastalarım. Bu grupta olanların, gerekli muayenesi yapıldıktan sonra, doktorlarına sonuç raporu yazılır ve kendi doktorlarının takibinde olurlar. Doktorları lüzum görmedikçe ayrıca gelmelerine asla gerek yoktur.
Sağlıklı günler dilerim.

"Etik, Tecrübe ve Empati ile, Meslekte 37. yıl"

Uzmanlık Alanlarım

BİZDEN KARELER

Yasal Uyarı

Bu sitede yer alan bilgiler gelişen teknoloji ve bilim ışığında değişebilir.

Hiç bir şekilde Sitedeki verilerden yola çıkarak hastanın kendi kendisine tanı koyup, ardından tedavisini kendisi yapması için verilmemektedir. Burada verilen bilgiler sadece hastaya ön bilgi niteliğindedir.

Kişi hasta olduğunu düşünüyor veya bilgi almak istiyor ise en kısa zamanda tam donanımlı bir hastanede doktor tarafında kontrolü yapılmalıdır ve istediği bilgiye ulaşmalıdır..